Optreden voor Het Goede Doel

Laten we ons even voorstellen: Wij zijn Floor van der Poort en Irene Schouten. Twee theatermaaksters met het kleurrijke product: Nuffe Tantes.

Wij gaan voor inclusiviteit

Inclusiviteit vinden wij erg belangrijk en we treden graag op voor een zo breed mogelijk publiek! Daarom zetten we ons naast onze commerciëlere optredens, ook in voor families met (langdurig) zieke kinderen en/of beperkte financiële middelen. Het is niet voor elk kind vanzelfsprekend om naar het theater, een feestje of op vakantie te kunnen. Ons doel is om daar met dit project verandering in te brengen en deze kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen!

Ontsnappen aan de harde realiteit

De voorstellingen van de Nuffe Tantes zijn professioneel, origineel, divers en interactief. In ‘De Glamping op de Camping Vakantieshow!’ en ‘De Nuffe Tantes vieren Feest!’ zullen op een positieve manier herkenbare thema’s de revue passeren waar de kinderen (afhankelijk van de doelgroep) dagelijks tegenaan lopen. Denk bijvoorbeeld aan het onderwerp heimwee bij kinderen die lang in het ziekenhuis moeten blijven.

De optredens zullen plaatsvinden in kinderziekenhuizen en bij speciaal georganiseerde vakanties of kinderfeestjes op verschillende locaties in Nederland. Wij vinden het heel bijzonder deze kinderen de mogelijkheid te geven om het leven te vieren en even aan de realiteit te kunnen ontsnappen. Voor sommige kinderen is het zelf de eerste keer dat zij in aanraking komen met verschillende vormen van theater, zoals muziek, zang, dans, mime en poppenspel!

Steun

Wij hebben Stichting De Talentstrateeg gevraagd om penvoerder te zijn voor ons project. Als de Nuffe Tantes kunnen wij ons vinden in hun doelstellingen, visie en beleid. Zij zijn enthousiast over onze plannen en willen die graag ondersteunen door ons te begeleiden en fondsen te werven.

Help ook mee en doneer! Met behulp van jouw steun kunnen we in drie jaar ruim 50 voorstellingen spelen en heel veel kinderen blij maken.

-> DONORBOX <-

WWW.DETALENTSTRATEEG.NL