Liedjesprogramma, Straattheater & Kerstspecial

Van theater tot basisschool, televisie tot huiskamer en festival tot achtertuin… De Nuffe Tantes zijn geschikt voor elk evenement dat een beetje kleur kan gebruiken!

Liedjesprogramma

Liedjesprogramma Nuffe TantesDe Nuffe Tantes zingen de kleurrijkste liedjes uit de voorstelling ‘Eenuf is eenuf!’ en wie weet mag je na afloop zélfs even met ze op de feauteau!

Deze voorstellingen zijn mede mogelijk gemaakt door crowdfunding! Aan alle donateurs: Bedankt voor jullie poen!


Straattheater

De Nuffe Tantes nemen je mee in hun kleurrijke wereld vol schone schijn!

Om de boel een beetje op te nuffen vertellen ze de nieuwste roddels, nuffe ditjes & datjes en geven iedereen (te pas én te onpas…) een nuffe make-over! Roosje en Greetje zijn ‘geknipt’ voor elk evenement. Gewapend met een vernuftige coupe en kappersspuit, verzorgen ze alles ‘tot in de puntjes’ en zul je deze dames niet gauw vergeten!


Kerstspecial

De Nuffe Tantes maken alles netjes in Kapsalon Den Groenerooij, want ze krijgen hoogstaand bezoek! De Kerstman komt langs, dat heeft hij hen vorig jaar al beloofd… Slingers, kerstballen, kerstlichtjes, Roosje en Greetje halen álles uit de kast voor deze speciale gast!

Met behulp van kleurrijke kerstliedjes, voorlees verhaaltjes en vernuftige scenes, weten Floor van der Poort en Irene Schouten als geen ander op humoristische wijze in de huid te kruipen van de Nuffe Tantes! Daarnaast is Peter van der Poort als Kerstman een feestelijke aanvulling en zal zijn bezoek een aangename verrassing zijn voor de kinderen.


Boek ons via:

Logo

Nuffe Tantes

www.nuffetantes.com

nuffetantes@gmail.com

(06) 53211159 &  (06) 14328359

 

Advertentie