Nuffe Tantes Kerstspecial!

De Nuffe Tantes maken alles netjes in Kapsalon Den Groenerooij, want ze krijgen hoogstaand bezoek! De Kerstman komt langs, dat heeft hij hen vorig jaar al beloofd… Slingers, kerstballen, kerstlichtjes, Roosje en Greetje halen álles uit de kast voor deze speciale gast!

Met behulp van kleurrijke kerstliedjes, voorlees verhaaltjes en vernuftige scenes, weten Floor van der Poort en Irene Schouten als geen ander op humoristische wijze in de huid te kruipen van de Nuffe Tantes! Daarnaast is Peter van der Poort als Kerstman een feestelijke aanvulling en zal zijn bezoek een aangename verrassing zijn voor de kinderen.

Ons boeken? Klik hier!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s